Tingmärkide tähendused

m – mass
V – maht
ρ – vedeliku tihedus

Toodete arvutuste puhul K tähendab alati kogust ja indeks näitab mille kogusega on tegemist (piim, koor, lõss jne). R tähistab alati rasvasisaldust ja indeks näitab mille rasvasisaldusega on tegemist (piim, koor, lõss jne.)

Kp – piima kogus
Rp – piima rasvasisaldus
Kk – koore kogus
Rk – koore rasvasisaldus
Kl – lõssi kogus
Rl – lõssi rasvasisaldus
Vp – piima valgusisaldus
Rs – standardiseeritud piima rasvasisaldus
Kj – juuretise kogus
Kv – vadaku kogus
Ktera – tera kogus
U – ühik (näiteks juuretiste puhul)
Kkadu – tootekao kogus
Kkp – kohupiima kogus
K2,5% – 2,5% piima kogus
Kpp – pastöriseeritud piima kogus