Baklažaanivorm

baklazaanivormNeljale

2 baklažaani (umbes 750 g)
250 g veisehakkliha
250 g kodujuustu
2 muna
hakitud punet
1 tl soola
0,5 tl musta pipart

Tomatikaste:
2 purki (à 400 g) purustatud tomateid
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
1 tl soola
1 tl musta pipart
0,5 dl hakitud värsket basiilikut

Kastme valmistamiseks kuumuta hakitud sibulat ja purustatud küüslauguküüsi 3–4 minutit õlis. Lisa purustatud tomatid ja maitseained, lase keema ja hauta keskmisel kuumusel 10–15 minutit.

Lõika baklažaanid pikuti umbes 1 cm paksusteks viiludeks, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

Pruunista hakkliha pannil õlis ja lase pisut jahtuda. Sega hulka kodujuust, munad ja maitseained. Tõsta igale baklažaaniviilule täidis ja keera rulli. Kata ahjuvormi põhi poole tomatikastmega, aseta peale baklažaanirullid ja kata ülejäänud tomatikastmega.

Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓