Hapukoore-sidrunikook

aug 1, 13 • Kõik retseptid, KoogidKommenteeri

hapukoore-sidrunikookKaheksale

Põhi:
200 g võid
2 spl suhkrut
½ tl soola
1 munakollane
2,5 dl jahu

Täidis:
600 g hapukoort
2 dl suhkrut
1 sidrun
2 spl kartulijahu
2 muna
1 munavalge

Valmista põhi. Vahusta või ja suhkur. Lisa lahtiklopitud munakollane, soola ja jahu. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Sega hapukoor ja suhkur. Lisa riivitud sidrunikoor ja –mahl, kartulijahu ning vahustatud munad ja munavalge. Vala küpsetatud taignale ja küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓