Hapupiimatarretis

hapupiimatarretisKuuele

5 dl hapupiima
2,5 dl 35 % rõõska koort
2 tl zelatiini
2 spl vett
2 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
Väskeid marju või toormoosi

Sega zelatiin veega ja lase paisuda. Sega keedunõus rõõsk koor ja suhkur, kuumuta 2-3 minutit. Sulata zelatiin vesivannil, sega koorega ja jahuta toatemperatuurini. Lisa hapupiim ja vaniljesuhkur. Sega hästi. Vala segu pokaalidesse või väikestesse kaussidesse. Pane külma vähemalt 6-7 tunniks.

Serveeri toormoosi või värskete marjadega.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓