Juustu-pähklisalat

juustu-pahklisalatNeljale

300 g juustu
1 õun
1 spl sidrunimahla
125 g varssellerit
100 g rediseid
100 g jääsalatit
1 purk (226 g) ananassirõngaid
0,5 dl soolapähkleid

Kaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
0,5 dl ananassikonservi mahla
1 küüslauguküüs
¼ tl pipart
1/2 tl soola

Tükelda juust kangideks või kuubikuteks. Koori õun ja tükelda kuubikuteks, piserda üle sidrunimahlaga. Viiluta varsseller ja redised. Rebi salat ribadeks ja lõika ananassirõngad tükkideks. Sega kastme koostisained. Aseta salatiained kihtidena vaagnale või taldrikutele, raputa peale soolapähklid ja vala üle salatikastmega.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓