Juustusnitsel

juustusnitsel

4 tk.

400 g juustu
2 spl jahu
3 spl riivsaia
1 spl pitsamaitseainet
2 muna
½ dl piima
0,5 dl õli

Lõika juustust u 1 cm paksused viilud. Klopi munad lahti ja sega piimaga. Paneeri juust jahus, siis muna-piima segus, veel kord jahus ja muna-piimasegus. Seejärel pitsamaitseainega segatud riivsaias. Küpseta kuumas õlis mõlemalt poolt helepruuniks. Serveeri värske salatiga.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓