Juustusupp

aug 1, 13 • Kõik retseptid, SupidKommenteeri

juustusuppNeljale

200 g juustu
1 l vett
2 spl jahu
50 g võid
1 munakollane
2 dl hapukoort
1 tl soola
¼ tl pipart
2-3 viilu saia

Sulata potis või, lisa jahu ja pruunista. Lisa vesi, sool ja pipar. Sega munakollane hapukoorega ja lisa segades kuumale supile. Riivi juust, raputa seda iga supitaldriku põhja ja vala peale kuum supp. Rösti saiakuubikud kuival pannil, raputa supile.

Jaga ►

Märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓