Karamellpuder

Karamellpuder

Neljale

1,5 dl suhkrut
4 dl vett
5 dl piima
1 dl mannat

Pruunista ¾ dl suhkrut kuival kuumal pannil. Vala peale keev vesi ja lahusta karamell (ettevaatust, vee lisamisel eraldub ohtralt kuuma auru). Vala potti, lisa kuum piim ja ülejäänud suhkur, lase keema ja sega hulka manna, pidevalt hästi segades. Keeda 5-6 minutit. Serveeri jahtunult piima või kompotiga.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓