Keefiritarretis suitsukanaga

aug 1, 13 • Eelroad, Kõik retseptidKommenteeri

keefiritarretis

8-10 tk.

0,5 l keefiri
2 dl 35 % rõõska koort
200 g suitsukana ( või -kalkunit)
1 punane paprika
2-3 marineeritud kurki
2 spl zelatiini
6 spl vett
0,5 dl hakitud peterselli
0,5 dl hakitud tilli
1,5 tl soola
1 tl ürdisoola
½ tl sidrunipipart

Tükelda suitsukana, paprika ja kurgid väikesteks tükkideks. Lisa hakitud maitseroheline . Sega zelatiin veeega, lase paisuda ja sulata vesivannil.Vahusta koor ja sega keefiriga. Sega peene joana hulka zelatiin. Vala tükeldatud ainetele, sega hästi ja vala vormi.

Lase seista külmkapis üle öö. Kalla vormist välja ja serveeri

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓