Kiire kanamaksapasteet

aug 1, 13 • Eelroad, Kõik retseptidKommenteeri

kanamaksapasteetKaheksale

250 g võid
500 g kanamaksa
2 sibulat
1 sl värsket tüümiani
1 küüslauguküüs
2 sl brändit
0,25 tl musta pipart
1 tl soola

Kuumuta pannil 1 sl võid. Lisa pool kanamaksast, pruunista 4–5 minutit ja tõsta pannilt ära. Tee samuti ülejäänud poolega. Purusta maks koos praeleemega köögikombainis või saumikseriga. Sulata pannil veel 1 sl võid. Pruunista selles hakitud sibul, tüümian ja purustatud küüslauk ning hauta keskmisel kuumusel, kuni sibul on pehme. Lisa brändi, sool ja pipar ning sega läbi. Kalla segu purustatud maksa hulka, lisa pehme või ja vahusta.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓