Kohupiima-küpsisetort

aug 1, 13 • Kõik retseptid, TordidKommenteeri

kohupiima-kupsisetort

16 tk.

3 pk (180 g) küpsiseid
200 g võid
500 g kohupiima
300 g marmelaadi
1 dl suhkrut
1 dl piima
1 sidrun

Vahusta või suhkruga. Sega hulka kohupiim, piim , sidruni mahl ja riivitud koor. Purusta küpised ja tükelda marmelaad, sega kohupiimamassiga. Pane toidukilega voodertud vormi ja lase seista külmas üle öö. Kummuta vormist välja ja kaunista .

Jaga ►

Märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓