Külm hapupiimasupp

aug 1, 13 • Kõik retseptid, SupidKommenteeri

hapupiimasuppNeljale

1 l hapupiima
200 g värsket kurki
3 keedetud kartulit
3 keedetud muna
1/ 2 porrut
2 keedetud peeti
0,5 dl hakitud tilli
¼ dl hakitud peterselli
2 küüslauguküünt
¼ dl hakitud rohelist sibulat
1,5 tl aroomisoola
1 tl ürdisoola
1 tl sidrunipipart

Tükelda kooritud peedid, kurgid, kartulid ja munad. Lõika porrust rõngad. Sega hapupiim maitseainete ja hakitud maitserohelisega. Sega hulka tükeldatud komponendid.

Serveeri võimalikult külmalt.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓