Lõhe koorekastmes

lohekoorekastmesNeljale

600 g lõhefileed
1 porrulauk
4 tomatit
1 dl 10% rõõska koort
4 dl hapukoort
1 küüslauguküüs
¼ tl valget pipart
1 tl soola
1 spl võid

Pane lõhefilee võiga määritud ahjuvormi, nahk allapoole. Sega rõõsk koor ja hapukoor maitseainetega. Viiluta tomatid ja porru ning pane viilud kalafileele. Vala üle koorekastmega.

Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

Jaga ►

Märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓