Panna cotta

pannacottaNeljale

2 dl keefiri
2 dl 35%-list rõõska koort
1,25 dl suhkrut
vanillikupar
2 želatiinilehte

Serveerimiseks:
1 kiivi või marju
mett
värske piparmündi lehti

Pane želatiinilehed külma vette likku. Lase rõõsk koor, suhkur ja vanillikupar keema. Pigista želatiinilehed kuivaks. Võta vanillikupar potist välja. Sulata želatiin kuumas koores. Lase kooresegul jahtuda käesoojuseni ja sega hulka toasoe keefir. Vala segu klaasidesse ja lase 4 tundi tarduda.

Serveeri püreeritud marjade, mee ja piparmündilehtedega.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓