Suvine köögiviljasupp

aug 1, 13 • Kõik retseptid, SupidKommenteeri

koogiviljasuppNeljale

2 noort porgandit
3 värsket kartulit
peotäis herneid
0,5 l piima
20 g võid
soola
värsket tilli

Pese ja kaabi noored köögiviljad puhtaks ning tükelda suupärasteks tükkideks. Kuumuta neid mõned minutid potipõhjas võis, seejärel maitsesta soolaga ning lisa niipalju vett, et see kataks viljad. Keeda soovitud pehmuseni. Lisa piim ja kuumuta keemiseni, lisa hakitud till ning serveeri.

Jaga ►

Märksõnad: ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓