Vanilje-marjatarretis

vanilje-marjatarretisNeljale kuni kuuele

2 tl zelatiinipulbrit
3 spl vett
1 spl vaniljesuhkrut
2 spl brändit
3 spl suhkrut
0,75 l maitsestamata jogurtit
225 g külmutatud või värskeid marju
¾ dl zeleesuhkrut
2 dl vett

Sega zelatiin veega ja lase u 5 minutit seista. Sulata vesivannil või mikrolaineahjus. Sega jogurtisse vaniljesuhkur, brändi ja suhkur ning seejärel sulatatud zelatiin. Pane külmkappi ja lase vähemalt tund aega tarduda. Lahusta zeleesuhkur vees, tõsta marjad tarretisele ja lusikaga peale zeleesuhkur.

Jaga ►

Märksõnad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Piim on Eesti valge kuld. Piimandus on Eesti sajanditepikkuse traditsiooniga põllumajanduse alustala.

↓ Näita rohkem ↓